BENNIES in de basis

Bennies hebben zichzelf in de zomer van 2021 op de kaart gezet met een pop-up restaurant in de IJsselcentrale Harculo in Zwolle. Hoewel gitarist Seb en meubelmaker Glenn tot die die tijd nog nauwelijks horeca-ervaring hadden, bleek het concept in de IJsselcentrale een groot succes.

Experimenten met eten was daarvoor slechts een hobby. Één van die experimenten was het bouwen van een compleet eigen steenoven om pita’s in te maken. Dat dit experiment uiteindelijk voor de grote doorbraak zou zorgen, zagen ze zelf ook niet aankomen.

Dat is precies wat Bennies zo speciaal maakt. Ze zijn niet vies van een beetje experimenteren en koken alleen wat ze zelf écht lekker vinden. Na succesvolle zomers bij de IJsselcentrale en vorig jaar bij stadstrand Blue Bayou, vinden ze vanaf april 2023 hun vaste stek Hostel & Bar De Basis!

Bij Bennies vind je gerechten die met liefde bedacht en bereid zijn, met een voorliefde voor vegetarische gerechten. Laat je verrassen en schrik niet van een bijzondere bloemkool op je bord! 

Bennies is open voor ontbijt, lunch (dagelijks) en diner (donderdag t/m zondag). Elke dinsdagavond kun je voor een tientje aanschuiven voor bij Eten Bij Bennies & Zo! Elke week een ander gerecht op het menu. Zeker zijn van een plek? Reserveer dan van te voren een tafeltje. 

Ga naar de inhoud